BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
hye ,enjoy your life . hope happy2 selalu yaa!

Sunday, 28 August 2011

tips nak lupakan bekas bekas kekasih XD

➊ buang semua benda yang berkaitan ngan dea. KITA BAKO JER ! haha.

➋ kalaw dia mesej , call ataw ajak jumpa. wat dunnoe jek. like you dunnoe her / him

➌ lepas tu. try to prove to him/ her you guys leyh hidup kalau x dak dia. xpayah ah duk frust bagai kalau dah break. act like nothing happen

➍ kalau da distress bout break up ni, cita kat sapa sapa. jangan pendam. nanti jadi gila. haha

kalau aku, hantuk hantuk kepala ja kat dinding kasi lupa semua. haha

➏ xpon, g tengah jalan. bagi keta mana mana langgar korang. kasi lupa ingatan cukop ah. leh ah lupa kat ur ex. hahaha 

➐ kalau x pon, g pukul ex guna cotton buds! insyaallah x masok jail. 

➑ anggap dia bukan jodoh korang. so, jangan pernah serik to fall in love. ^^

➒ ada yg cakap cm ni "betol kata mak...apa yg kita suka apa yg kita nak tak semestinya bley dapat walaupon ngn penuh usaha" saya sokong! ^^ x semestinya apa yang kita nak

kita dapat. walaupun kita tawu kita dah usaha. think that way ^^


Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

No comments:

Post a Comment

komen la kat sini tau sweetheart !