BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
hye ,enjoy your life . hope happy2 selalu yaa!

Saturday, 17 December 2011

AKU REDHA APA YANG TERJADI !

bila aku sedih , aku selalu dengar lagu nie , REDHA 
tu la lagu yang bermakna sebab lagu nie ada maksud tersirat . REDHA saja apa 
yang orang nak cakap pasal aku ! 

Lirik Lagu Redha - Tom

Kau katakan mencintaiku cinta buta
Kau katakan merinduiku rindu gila
Kau katakan kasih sayang tak berharga
Mengapa baru kini kau luahkan

# Aku redha untukmu yang aku cinta
Demi kebahagiaan kita
Mungkin kan kekhilafanku
Aku redha cinta ini terbiasa
Ujian telah huru-hara
Mencari kelemahanku

Kau katakan mencintaiku cinta buta
Kau katakan merinduiku rindu gila
Kau katakan kasih sayang tak berharga
Mengapa baru kini kau luahkan

* Aku redha andai kau jauhkan diri
Membawa hati dan mimpi
Membiasa hidup sendiri
Aku redha walaupun dada berburai
Jiwa tak bisa menghurai
Betapa cinta padamu

Oh kasih jangan kau persiakan waktu
Maafkan aku tak berjaya
Mencipta bahagia ku janjikan

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

MAAF !

hari nie aku nak share , aku sedih gila2 . nie lagu yang best !
relak2 kan otak dulu ya .


Radja – Maaf lyrics

bila aku salah tolong maafkanlah
ku tak ingin membuat kau menangis
aku tahu kau marah
aku tahu kau luka
tapi jangan paksa tuk berpisah

* aku ingin selalu bersamamu
walau senang, walau kita susah

reff:
mungkin aku salah di matamu
mungkin aku lemah di matamu
tapi tak pernah terpikir 
kau pergi tinggalkan aku

bila aku salah di matamu
bila aku lemah di matamu
ku hanya bisa memohon
maaf atas salahku

aku tahu kau marah
aku tahu kau luka
tapi jangan paksa tuk berpisah

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

Thursday, 1 December 2011

alahai , rindu nur nabila nahar !

huh , jawab salam dulu ! hehe , haaa hari kaum adam semua pergi
solat tawu . hari ni hari jumaat .
so , pergi laa solat janga tinggal2 kn tawu . ok2 , balik pada tajuk kat atas . haa , rindu sangat2
dekat NUR NABILA NAHAR ! huh , dea memang terbaik bagi aku . dea memang ceria ! tapi kalau dea marah , aku pun tak berani dengan dea . hidup aku hari2 tak larat nak gelak + keluar air mata sebab dea gelak sampai nanges . dea nie kalau merapu ! cukup maw la . perangai gila dea + perangai gila aku ! haa , memang gempak laa . nie cuti pun cuti sekolah memang rindu gila sioott kat dea . bila nank start kolah pun tak tahu ! kami dah janji kami dua naik form 4 nak kelas sama2 ! aku tak mau terpisah dengan dea . dea tak dak dalam hidup aku memang serr arr hidup aku . kalau aku ada buat salah dea la yang tolong bagi nasihat dekat aku ! ceramah + beleter kat aku sampai telinga aku pun tak larat nak dengar . sampai nak jadi pekak aku di buat nya . haa , kami kalau da secret2 + gosip2 kami share2 punya la . memnag bole jadi kami dua . kami kalau dok dua memang dok naik hantu la . gelak sana gelak sini sampai tak ingat dunia . adooi , pa2 pun memang best la dengan dea . hampa ada kawan macamnie ? aku ada . haa . pa2 pun
"KAK BYLA , EZA SAYANG KAK BYLA KETAD2 NYA LHA , LOVE YOU SO MUCH2 PLUS + PLUS ! " kak byla >? sama umo tapi aku panggil dea kak byla sebabnya aku dah
anggap dea sebagai kak aku ! ok2  setakat sini ja bole cerita . ok papai dunia ku !

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)