BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
hye ,enjoy your life . hope happy2 selalu yaa!

Tuesday, 29 November 2011

rindu kan capital H !

hari ini adalah hari yang paling sedih buat diri ku ini ! 
mcam nie cerita dea buat aku sedih , pagi2 aku semangat untuk online facebook(muka buku) .
sanggop bagun awal demi nak tengok FB dea , search nama dea tak dak . rupa2 nya dea dh BLOCK ak dari friends dea . hanya tuhan saja tahu sedihnya aku . nak menitis air mata pun ada ! huhh , apa salah aku ya ALLAH . apa dosa ak pada kau wahai hamba allah yang bernama HIDAYAT ! 
awak , napa awak buat saya macam nie . saya nak kawan dengan awak , tapi napa awak 
sanggop buat saya macam nie ? KENAPA awak ? apa dosa , apa salah saya pada diri awak ?  kenapa
awak jauh kan diri awak dari saya ? kenapa ? kenapa ? awak betapa sedih nya diri saya ! 
mungkin awak dah BENCIKAN diri saya ini , kan ? kalau benci pun awak bagitahu lah pada saya
kata awak dah tak nak kawan dengan saya , saya sanggop terima !  awak tahu tak betapa hancur nya diri saya bila saya tengok awak dah block saya dari kawan awak . mungkin ini balasan pada 
saya kan ? mungkin ALLAH nak uji diri saya kan ! tak pa semua tu saya terima saja . 
mungkin awak tak tahu kan ? betapa sunyi nya saya , betapa rindu nya saya kat awak , betapa 
sayang nya saya pada awak , tapi semua tu awak tak tahu kan ? biar la saya sorang yang tanggung
semua nie . cuma satu ja saya nak bagitahu SAYA SAYANG AWAK DAN TERIMA KASIH
SEBAB SUDI JADI KAWAN ISTIMEWA SAYA !  
mood : sedih sangat2

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)