BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
hye ,enjoy your life . hope happy2 selalu yaa!

Saturday, 17 December 2011

AKU REDHA APA YANG TERJADI !

bila aku sedih , aku selalu dengar lagu nie , REDHA 
tu la lagu yang bermakna sebab lagu nie ada maksud tersirat . REDHA saja apa 
yang orang nak cakap pasal aku ! 

Lirik Lagu Redha - Tom

Kau katakan mencintaiku cinta buta
Kau katakan merinduiku rindu gila
Kau katakan kasih sayang tak berharga
Mengapa baru kini kau luahkan

# Aku redha untukmu yang aku cinta
Demi kebahagiaan kita
Mungkin kan kekhilafanku
Aku redha cinta ini terbiasa
Ujian telah huru-hara
Mencari kelemahanku

Kau katakan mencintaiku cinta buta
Kau katakan merinduiku rindu gila
Kau katakan kasih sayang tak berharga
Mengapa baru kini kau luahkan

* Aku redha andai kau jauhkan diri
Membawa hati dan mimpi
Membiasa hidup sendiri
Aku redha walaupun dada berburai
Jiwa tak bisa menghurai
Betapa cinta padamu

Oh kasih jangan kau persiakan waktu
Maafkan aku tak berjaya
Mencipta bahagia ku janjikan

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

MAAF !

hari nie aku nak share , aku sedih gila2 . nie lagu yang best !
relak2 kan otak dulu ya .


Radja – Maaf lyrics

bila aku salah tolong maafkanlah
ku tak ingin membuat kau menangis
aku tahu kau marah
aku tahu kau luka
tapi jangan paksa tuk berpisah

* aku ingin selalu bersamamu
walau senang, walau kita susah

reff:
mungkin aku salah di matamu
mungkin aku lemah di matamu
tapi tak pernah terpikir 
kau pergi tinggalkan aku

bila aku salah di matamu
bila aku lemah di matamu
ku hanya bisa memohon
maaf atas salahku

aku tahu kau marah
aku tahu kau luka
tapi jangan paksa tuk berpisah

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

Thursday, 1 December 2011

alahai , rindu nur nabila nahar !

huh , jawab salam dulu ! hehe , haaa hari kaum adam semua pergi
solat tawu . hari ni hari jumaat .
so , pergi laa solat janga tinggal2 kn tawu . ok2 , balik pada tajuk kat atas . haa , rindu sangat2
dekat NUR NABILA NAHAR ! huh , dea memang terbaik bagi aku . dea memang ceria ! tapi kalau dea marah , aku pun tak berani dengan dea . hidup aku hari2 tak larat nak gelak + keluar air mata sebab dea gelak sampai nanges . dea nie kalau merapu ! cukup maw la . perangai gila dea + perangai gila aku ! haa , memang gempak laa . nie cuti pun cuti sekolah memang rindu gila sioott kat dea . bila nank start kolah pun tak tahu ! kami dah janji kami dua naik form 4 nak kelas sama2 ! aku tak mau terpisah dengan dea . dea tak dak dalam hidup aku memang serr arr hidup aku . kalau aku ada buat salah dea la yang tolong bagi nasihat dekat aku ! ceramah + beleter kat aku sampai telinga aku pun tak larat nak dengar . sampai nak jadi pekak aku di buat nya . haa , kami kalau da secret2 + gosip2 kami share2 punya la . memnag bole jadi kami dua . kami kalau dok dua memang dok naik hantu la . gelak sana gelak sini sampai tak ingat dunia . adooi , pa2 pun memang best la dengan dea . hampa ada kawan macamnie ? aku ada . haa . pa2 pun
"KAK BYLA , EZA SAYANG KAK BYLA KETAD2 NYA LHA , LOVE YOU SO MUCH2 PLUS + PLUS ! " kak byla >? sama umo tapi aku panggil dea kak byla sebabnya aku dah
anggap dea sebagai kak aku ! ok2  setakat sini ja bole cerita . ok papai dunia ku !

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

Tuesday, 29 November 2011

rindu kan capital H !

hari ini adalah hari yang paling sedih buat diri ku ini ! 
mcam nie cerita dea buat aku sedih , pagi2 aku semangat untuk online facebook(muka buku) .
sanggop bagun awal demi nak tengok FB dea , search nama dea tak dak . rupa2 nya dea dh BLOCK ak dari friends dea . hanya tuhan saja tahu sedihnya aku . nak menitis air mata pun ada ! huhh , apa salah aku ya ALLAH . apa dosa ak pada kau wahai hamba allah yang bernama HIDAYAT ! 
awak , napa awak buat saya macam nie . saya nak kawan dengan awak , tapi napa awak 
sanggop buat saya macam nie ? KENAPA awak ? apa dosa , apa salah saya pada diri awak ?  kenapa
awak jauh kan diri awak dari saya ? kenapa ? kenapa ? awak betapa sedih nya diri saya ! 
mungkin awak dah BENCIKAN diri saya ini , kan ? kalau benci pun awak bagitahu lah pada saya
kata awak dah tak nak kawan dengan saya , saya sanggop terima !  awak tahu tak betapa hancur nya diri saya bila saya tengok awak dah block saya dari kawan awak . mungkin ini balasan pada 
saya kan ? mungkin ALLAH nak uji diri saya kan ! tak pa semua tu saya terima saja . 
mungkin awak tak tahu kan ? betapa sunyi nya saya , betapa rindu nya saya kat awak , betapa 
sayang nya saya pada awak , tapi semua tu awak tak tahu kan ? biar la saya sorang yang tanggung
semua nie . cuma satu ja saya nak bagitahu SAYA SAYANG AWAK DAN TERIMA KASIH
SEBAB SUDI JADI KAWAN ISTIMEWA SAYA !  
mood : sedih sangat2

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

Tuesday, 25 October 2011

cinta muka buku !

assalamualaikum ! sekarang nie lagu yang paling top ialah CINTA MUKA BUKU !
lagu nie best , macam da kena mengena dengan orang yang berjumpa dan bercinta dalam FACEBOOK ! zaman moden kn ? tak payah susah2 cari jodoh jauh2 , facebook kn ada (muka buku) . tengok la lirik nie ! cinta muka buku - najwa latif .

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan suruh aku terima kamu
Ooh hati ku rasa sesuatu

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Oohh kenakah rasa itu
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
Ooh ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Ooh itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Ooh itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku


Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

apabila hidup keboringan !

assalamualaikum ! tak jawab dosa twu . hari nie la hari yang paling ak BORING gyla vavi .
tak twau nak buat pa dah , on9 dh , twitter dh , tengok tv dah . tak kan asyik2 nak pegi dapur ja ,
makan , makan ! lama2 gemuk la .
so , dah tak tawu nak buat pa dah tengok la hasil nie .
tengok la hasil nya .





hehe , tak comey pun . tapi da macam gaya artis tak >??




halai balai ! nie la jadi .



kegilaan ! sorang bole jadi kerja .

habis dah . so , skunk korng baca la yer . papaii ,
jumpa lagi ! muaaahhh .



Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)

Monday, 24 October 2011

keegoan sorang laky !

tajuk kat atas tu untuk semua laki2 diluar sana ! baca ya , maaf  kalau2
korang terasa ya , maaf ya syg . KEEGOAN  ! sorang laki pasti ada sifat EGO mereka kan ?
right ?? tp masih tertanya2 knapa sifat tu mesti ada kat smua laki ?? pelik kan ??
(>.<) !!  ego laki memang tinggi dari perempuan ! cuba la buang sifat tu
tak bole ka ?  bole kn ? tolong la jangan kerana sifat EGO  korang tu nak babit2 kn
ibu bpa korang , GF korang  dan mmber2 . jangan ingat EGO korang tu bole ke
perempuan suka ?? gtaw ckit . jangan ingat EGO , yg motow tu ! bkan yg tu .
nie ckp pasal perangai twu ! jangan tunjuk  sangat la EGO korang tu .
mungkin klau korang masih ada sifat EGO dalam diri korang tu , cepat2 la
buang yer . takot2 perempuan xkan dekatkn diri diorg dgn korang
EGO korang tu tak bole bawak mati la . jangan risau ! mungkin klau
orang sekeliling korang tawu yg korang nie jenis EGO tinggi diorang tak kan
kwan dan tak kan jadikan korang tu member dgn diorang . faham !
cuba la , jangan terlalu ikut KEEGOAN korang tu . perangai EGO hanya SETAN saja yang
nk kawan nan korang ! yang pasti nya ramai perempuan BENCI , KEEOGAN korang
tu , ya ! hope ubah la perangai korang tu sebelum orang bencikn korang . makasihh ! baca la .
hanya semata2 nk beringt2kn korang ya , wahai kaum adam ! thanks .

Terima kasih baca entri cik eza , like lah :)